HCC Commodore Interesse Groep.

Deel dit artikel

,

De organisatie en het doel

De Commodore Gebruikers Groep is een onderdeel van de landelijke vereniging . We zijn een bloeiende club en hebben momenteel meer dan 350, inmiddels weer merendeels actieve, leden. Het doel van onze club om de gebruikers, liefhebbers en verzamelaars van Commodore en Amiga computers met elkaar in contact te brengen. Zo zijn we bijvoorbeeld niet alleen actief met retro gamen maar doen ook veel aan hardware innovatie.

 

De subgroepen
Om de gebruikers van de verschillende Commodore machines effectief met elkaar in contact te brengen zijn er binnen de club een aantal subgroepen actief voor de verschillende computertypen van de Commodore. Deelname aan de activiteiten van elk van deze subgroepen vindt binnen de organisatie van de groepering plaats en er zijn geen extra kosten aan verbonden.

De gebruikersdagen
Onze gebruikersgroep organiseert elke twee maanden een bijeenkomst. Deze dagen worden gehouden in het Trefpunt, Kerkweg 21 te Maarssendorp, op elke derde zaterdag van de even maand. We beginnen om 10.00 en stoppen om 16.00 uur. Deze gebruikersdagen zijn bij uitstek geschikt om nader kennis te maken met gelijkgezinde gebruikers van Commodore. We proberen zoveel mogelijk om voor elk type Commodore een deskundige aanwezig te hebben, om de bezoekers met problemen bij te staan en indien mogelijk op te lossen. Dit kan zowel hardwarematig zijn als softwarematig.

Informatie
Informatie kunt u vinden op onze website, per E-mail of door middel van onze nieuwsbrief.

Wat we zoal meer doen….
Teveel om op te noemen, hier in vogelvlucht enige voorbeelden. We geven van tijd tot tijd demonstraties, hebben speciale gasten, doen bijzondere projecten en zijn behulpzaam met het zoeken naar “nieuwe” hardware. We hebben vaak thema’s op onze clubdagen zoals de ándere Retro Computers, SID muziek, Innovatie, Presentaties en dergelijke. We kunnen bijvoorbeeld laten zien hoe StarCommander werkt in samenwerking met een aan de parallelle poort aangesloten 1541 diskdrive, ondersteunen we de zogeheten C64 simulators op de PC en nog veel meer. Informatie en/of een nieuwsbrief kunt U krijgen per E-mail.

Postadres:
HCC Commodore ig
Everaertstraat 31
3067VD Rotterdam
E-mail: via dit contactformullier
 
Samenstelling van het bestuur:
Voorzitter: Ron van Schaik (Webmaster en Public Relations)
Secretaris: Robert Sprokholt
Penningmeester: Marien Kaptein
Innovatie: Ruud Baltissen (kernlid)
Reparaties: Hans Kessels (kernlid)
Webmaster: Erwin van Betten (kernlid)
Redacteur: Richard Lagendijk (kernlid)

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!commodore

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden