Amiga400ReplicaPaul Rezendes is een GoFundMe campagne gestart voor het ontwikkelen van een A4000 replica moederbord. Veel A4000 moederborden zijn beschadigd door lekkende batterijen en condensatoren. Het doel van de campagne is om het originele moederbord te digitaliseren. Daarmee wordt het mogelijk om nieuwe A4000 moederborden te fabriceren. Klik hier.

Kilobyte Magazine2018 1Er is een nieuwe editie van Kilobyte magazine. Dit electronische tijdschrift richt zich op de 8-bit machines. In deze editie o.a. een interview met Alf Yngve, bekend van diverse (SEUCK) spellen voor de C64. Klik hier.

WHDLoadEr zijn weer diverse wijzigingen gemaakt op het populaire WHDLoad. Afgelopen maand is gewerkt aan Ultima V, Dynamo, Elvira, Speedball, Police Quest 3 en Laser Squad. Klik hier.

RogueLikeDungeonCrawlerSchema is met een nieuw spel voor de C64 bezig. Het is volgens zijn woorden een "Rogue-like dungeon crawler". Bijzonder is dat het een multiplayer spel is. Je moet over een RR-Net, FB-Net of 64NIC+ beschikken. Het spel download automatisch de laatste versie bij het starten. Klik hier.

Hyper SentinelAndrew en Rob Hewson - je weet wel van Hewson Consultants - zijn een kickstart campagne begonnen voor de ontwikkeling van Hyper Sentinel. Het spel is een moderne versie van Iridium en zal verschijnen op PC, Mac en diverse consoles. Er is al een demo-versie met 3 levels gratis beschikbaar gesteld. Klik hier.

Subcategorieƫn