ADF driveADF-Drive is een uitbreiding voor het ADF-Copy systeem. Met ADF-Drive is het mogelijk om de diskette data via het MTP protocol te benaderen. Het MTP protocol wordt ondersteund door Windows, MacOS, Linux en AmigaOS. Klik hier.

Amiga NESA/NES is een Nintendo Entertainment System emulator voor AmigaOS. De wijzigingen in deze versie zijn: Verbeteringen voor de screenmode-requester, AsmOne/Asm-Pro omschakeling en nog een aantal kleinere verbeteringen en optimalisaties. Klik hier.

VR64 demoJim 64 werkt aan een VR bril voor de commodore 64. Hij gebruikt twee bijna dezelfde beelden van 152X200 pixels. Als het object op de beelden op iets verschillende posities staan wordt een 3D effect waargenomen. Klik hier.

Quad core C64Singular Crew heeft een demo gemaakt voor de Commodore C64. Maar ze gebruiken niet één C64 maar vier C64's. Deze demo heeft de 1st plaats gewonnen tijdens Function 2017 Wild Compo. Deze demo gebruikt 640 x 400 pixels en 12 SID kanalen. Klik hier.

The 8 bit Guy Commoodre historyThe 8-Bit Guy maakt een serie over de geschiedenis van Commodore. In deze aflevering: Commodore KIM-1 en de PET computers. Klik hier.

Subcategorieën