Retrohax PCB repair 64Deze keer diverse kleine projecten van Retrohax: Mini C64, toetsenbord steuntjes voor een C64, het spuiten van een C64 en de reparatie van een Amiga toetsenbord. Klik hier.

Checkmate A1500 PlusDe Checkmate A1500 was a desktop upgrade voor de Amiga 500. Stephen Jones is nu een nieuwe versie van de Checkmate A1500 aan het ontwerpen. Klik hier.

Gotek external adaptorArananet-net heeft een adapter gemaakt voor de Gotek. Eigenschappen: 3 knoppen, USB aansluiting, scherm (segmenten, LCD of OLED), luidspreker aansluiting en LED indicators. Klik hier.

FMX C64FMX is een FM Sound Expander driver die SID chip muziek gebruikt als input. Je kan een combinatie van editors gebruiken om FM muziek te schrijven, met 8 verschillende instrumenten per FM kanaal, die gestuurd worden door het veranderen van de golfvorm in het SID bestand. Klik hier.

Moggy C64Moggy is een nieuw spel voor de Commodore C64, gemaakt door Clever64. In het spel moet je alle sleutels verzamelen in elke kamer. Daarna moet je de uitgang zien te vinden, maar pas op voor je vijanden. Klik hier.

Subcategorieën