Tiny R SID 2Jürgen Wothke heeft een update van de Tiny'R'Sid muziek speller uitgebracht. Met deze speller kan je online naar je favoriete SID muziek luisteren. Wijzigingen in deze versie: De code voor de golfvormen en filters is compleet herschreven. En de gehele web pagina ondersteunt nu de nieuwste WebAudio. Klik hier.

X BenchX-Bench kan gebruikt worden om de Workbench te vervangen als je alleen maar spellen wil laden met WHDLoad. Je kan X-Bench gebruiken met alle Amiga's, OCS of AGA en met 68000 t/m 68060 CPU's. Wijzigingen in deze versie: Verbeteringen voor de snelheid en foutmeldingen, meer screenshots en verbeterde ondersteuning voor de Vampire. Klik hier.

Iz8dwf C128D 1571 repairIz8dwf heeft een video gemaakt van de reparatie van een Commodore C128D computer. Deze keer heeft hij de interne 1571 disk drive gerepareerd, de MOS 6581 SID vervangen en hij heeft de contacten van het toetsenbord schoongemaakt. Klik hier.

SID Known 10Wilfred Bos heeft een update uitgebracht van SID Known. Deze versie is compatibel met de laatste versie van HVSC (#68). SID Known is een hulpmiddel waarmee je SID muziek kan identificeren uit SID en PRG bestanden. Klik hier.

Firefox WebsiteBen je een beetje moe van het spelen van de originele versie van Boulderdash? Er zijn vele mensen die zelf nieuwe versies maken van Boulderdash. Firefox heeft nu een nieuw spel genaamd "Orange Dash" uitgebracht. Klik hier.

Subcategorieën