We gaan ook in 2023 door!

Deel dit artikel

,

Uitstalling loterij prijzen

Allereerst wil ik iedereen een heel goed 2023 toewensen! Eindelijk hebben we weer eens een “compleet” jaar kunnen draaien. Dat was geweldig na al die corona jaren en hebben we eigenlijk hoogtepunt na hoogtepunt meegemaakt. Zo was de dag met John Vanderaart onvergetelijk, maar ook de soldeer workshop, de Atari take-over en natuurlijk de geweldige jaarafsluiting met kerst. We blijven als club leidend met tal van fraaie innovaties waarvan regelmatig presentaties en demonstraties te zien zijn. 

Solderen

We trekken grote aantallen bezoekers en is het niet vreemd dat tal van mensen van over de landsgrenzen naar ons toe komen. Zo zien we Belgen en behoorlijk wat Duitsers en was onze Amerikaanse vriend Robert Bernardo (voorzitter Fresno Commodore User Group) aanwezig op de clubdag van oktober. Voor ons een stimulans om door te gaan met organiseren en te kijken of we het nog wat verder kunnen gaan uitbouwen. Op onze februari clubdag bijvoorbeeld doen we na de ALV opnieuw een soldeer workshop na het grote succes van vorig jaar en is er in april een Atari take-over.

We gaan verder op zoek naar mensen die een presentatie willen geven, over het algemeen zijn onze bezoekers daar ook erg van gecharmeerd. Onze locatie in Wijkcentrum ’t Schuurtje is dan ook zeer geschikt om veel bezoekers te ontvangen (de eigenaar heeft flink wat extra tafels aangeschaft) en ook voor presentaties is alles uitstekend geregeld.

kapotte tapeZelf ben ik de afgelopen wintermaanden bezig geweest met het testen van tapes, heel fijn is dat 90% van de tapes nog werkt en dat na vaak 40 jaar opslag. Regelmatig kom je leuke pareltjes tegen, vooral spellen bedoel ik dan. Zo werd ik gegrepen door het spel Solomon’s Key, ik kende het niet maar het is verrassend leuk. Een aanrader voor de spelletjes liefhebbers onder ons. Ook ben ik nog een grote bak met floppies aan het uitzoeken met honderden spelletjes, zit er wat aardigs tussen dan maak ik er een aantekening van om het later nog eens te gaan spelen.

Nou ik hoop dat we ook in 2023 weer met volle kracht vooruit kunnen en dat onze bezoekersaantallen minimaal hetzelfde blijven en misschien zelfs nog wat kunnen groeien. Ook hoop ik dat er nog veel mooie innovatieve dingen bij onze prachtige club worden ontwikkeld en dat we wereldwijd onze naam eer aan blijven doen! Uw voorzitter Ron van Schaik

Actueel

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!commodore

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden