Agenda

Clubdag in het Homecomputer museum
Zondag, 05 September 2021, 10:00 - 16:00
door Marien Kaptein
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ClubdagHomeComputerMuseumBanner

Iedereen is welkom, leden van de HCC Commodore ig hebben gratis toegang. Niet leden betalen normale entree (€8,88). Koffie of thee kost €1, frisdrank €2.

Parkeren is helaas niet gratis in de nabije omgeving van het museum. Laden/Lossen kan wel naast het museum in de Kluisstraat. Betaald parkeren kan op de parkeervakken achter het museum (Kluisstraat, let wel dat alleen de linkerkant parkeren is, rechts is voor vergunninghouders), in de straat van de hoofdingang (Noord Koninginnewal), één straat ernaast zit een parkeergarage (Doorneind, enige waar je met cash kunt betalen) en ietsje verder lopen (twee minuten) zit de Ameidewal met voldoende ruimte.

Alles zit aangesloten bij Stadsparkeren (de app) maar je kunt ook nog middels pin betalen.

Parkeren is €2,20 per uur vanaf 11:00 (sommige vanaf 12:00 of zelfs 14:30) tot 18:00. Zie https://www.prettigparkeren.nl/kaart/... (even inzoomen en wij zitten op de rode streep rechts langs het grijze vlak).

Trein: Helmond Centrum uitstappen, onder het appartementencomplex door lopen (rijden ook auto's doorheen). 1e stoplichten rechtdoor, daarna 2e straat naar links en daar zie je aan de linkerkant ook het HomeComputerMuseum al. Alleen de hoek om lopen voor de ingang.

Robert's winkel wordt ingericht aan de voorkant, bij de hoofdingang. Spullen van Commodore IG en onze verkoop blijven strikt gescheiden.

Technische ruimte voorzien van soldeermateriaal, analysers etc mag worden gebruikt, wel is daar in ieder geval aan het begin iemand even bij.

Eigen computers meenemen mag zeker, maar we willen graag van te voren weten hoeveel mensen dit gaan doen in verband met het aantal vrije tafels. Bureaus en stoelen zijn ruim voldoende aanwezig.

Belangrijke route informatie: Om te voorkomen dat je op een 80 km-weg komt, moet je Eindhoven aanhouden bij Den Bosch (dus gewoon op de hoofdrijbaan blijven rijden, niet de parallelweg op). Vooral niet de afslag Veghel/Helmond nemen wat de meeste navigaties aangeven. Rechtdoor blijven rijden en net voor Eindhoven (na Best) de borden Helmond / Eindhoven Centrum aanhouden. Dan rij je een stukje door Eindhoven heen en kom je uiteindelijk gewoon in Helmond uit en heb je niet 40 minuten met 80 km/u (of langzamer) tussen de weilanden hoeven te rijden.

Locatie HomeComputerMuseum
Nrd Koninginnewal 28
Helmond
Noord Brabant
5701 NK
Nederland
https://www.homecomputermuseum.nl/
Indien het kan dan houden we op zondag 5 september de eerste clubdag van het jaar. We zijn dan te gast bij het HomeComputerMuseum in Helmond. Als je een tafel wilt reserveren stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gratis toegang voor leden.
U moet inloggen om uw komst te bevestigen.